Referenties

Wat wil ik verder in mijn carrière? Ben ik wel op de juiste weg? krijg ik op mijn leeftijd en zonder de juiste opleiding toch nog een kans op de arbeidsmarkt? Allemaal vragen die door mijn hoofd speelden en die mij er uiteindelijk toe hebben aangezet een (loopbaan) coachingtraject bij Ineke van Galen te volgen. Tijdens dit traject heb ik mezelf niet alleen nog beter leren kennen, maar ben ik me ook bewuster geworden van wie ik ben, wat ik wil en vóóral niet moet willen en ga ik met heel veel meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. De zeer persoonlijke aanpak van Ineke heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Tijdens de gesprekken is haar focus volledig gericht op jou en luistert ze niet alleen, maar hoort ook wat je zegt. Door haar adviezen en handvatten meteen toe te passen in de praktijk, heb ik mijn sollicitatieprocedure positief afgesloten en kan ik binnenkort starten bij mijn nieuwe werkgever! Ineke dank je wel!!
- Debby Klipp, HR Administrator
Door de huidige coronasituatie ben ik spijtig genoeg mijn baan verloren in de evenementensector. Ik moest op zoek naar nieuw werk zonder enig idee wat bij mij past, wat ik echt wil en waar nieuw werk te vinden is in deze tijd. Ik heb daarom besloten een ontwikkeltraject te starten bij Ineke van Galen en met groot succes. Door het maken van testen en de fijne en nuttige persoonlijke adviezen van Ineke heb ik een goed beeld voor mijzelf kunnen creëren en weet ik waar ik sta. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een overstap naar een baan in de beveiligingsbranche. Ik was goed voorbereid en direct bij mijn eerste sollicitatie werd ik aangenomen. Kortom, wil je duidelijkheid over wie je bent en vooral wat je kan dan is Ineke van Galen de persoon bij uitstek die je hier goed mee kan helpen. Bedankt Ineke!
- Rick van Dalen, van de evenementenbranche naar de beveiligingstechniek
Gratis loopbaanadvies op mijn 45e, is dat nuttig? Het werd me aangeboden via het uitzendbureau waarvoor ik werkzaam ben, en zo kwam ik bij Ineke terecht. In drie sessies wist Ineke perfect mijn persoonlijkheid bloot te leggen en kwamen we in de gesprekken tot de conclusie welke banen bij mij zouden passen en welke opleidingen en werkervaring ik zou kunnen doen om ook te bereiken dat ik een dergelijke baan ook kan krijgen. Ineke denkt met je mee en ik kreeg ook waardevolle tips om mijn –toch ietwat stoffige- cv aan te passen aan de huidige tijdgeest. Ineke is een erg prettige en inspirerende gesprekspartner met veel kennis en ervaring op het gebied van loopbaanadvies. Door mijn gesprekken met haar weet ik hoe ik een carrière switch kan gaan aanpakken en voel ik me geïnspireerd en enthousiast om ook echt met haar adviezen aan de gang te gaan. Loopbaanadvies op je 45e is inderdaad nuttig en Ineke is een absolute topper op dit gebied. Ik kan iedereen die een coach zoekt voor loopbaanadvies aanraden om het traject bij Ineke te volgen.
- Christa Rusbach, van dierenarts naar orthopedagoog
Ik kwam bij Ineke voor een advies over mijn persoonlijk opleidingsbudget. Daar heeft zij mij uitstekend bij geholpen. En de coaching ging veel verder dan alleen hulp bij de keuze voor een opleiding. Ik voel mij stukken zekerder op mijn werk. Na de eerste sessie zat ik al met een grote glimlach om mijn mond op weg naar huis. Ik raad een ieder aan als je rondloopt met vraagtekens over je baan eens bij Ineke langs te gaan.
- Ursela Leysner, onderzoeksassistent/data visualisatie bij Provincie Flevoland
“Solliciteren, hoe doe je dat?! Na mijn ontslag was ik totaal niet meer gewend aan het huidige sollicitatie proces. Ineke heeft met veel enthousiasme en op heldere wijze uiteengezet hoe je het beste een CV kunt opstellen, hoe je handig gebruik kunt maken van social media, welke speerpunten een sollicitatiebrief dient te bevatten en hoe je het beste het sollicitatiegesprek in kunt gaan. Dankzij de vele tips en eerlijke feedback van Ineke voelde ik me veel zekerder tijdens het solliciteren en had ik al snel weer een nieuwe baan!”
- Mirban Mooyman, customer service medewerker logistiek
In de 1 op 1 – gesprekken die ik met Ineke had was het mooi om bevestigd te krijgen dat wat ik van mijzelf dacht te weten grotendeels juist was, maar was het ook mooi om nieuwe dingen over mijzelf te ontdekken. Het was fijn om van de bijzonder vriendelijke, sociale en deskundige Ineke e.e.a. te leren. Met haar kennis en ervaring is ze een “topper” in haar vak en kan ik een ieder haar aanbevelen!
- Marcel Brandes, verkoopadviseur

Ineke is niet alleen een inspirator, zij voelt aan wat op welk moment belangrijk is. Ze zorgt ervoor dat je op de juiste momenten acties in gang zet die ertoe doen en dit maakt dat je als klant successen boekt. Haar intelligentie zet zij praktisch en op een prettige manier in en draagt hieraan bij. Deze combinatie maakt dat Ineke voor mij de gedroomde (loopbaan)coach is.
- Claudia van der Weyden, manager UWV

Ineke heeft mij tijdens een 45+ sollicitatietraining heel goed gemotiveerd, geinspireerd en hoop gegeven. Ineke is een spontane, zeer betrokken, optimistische en humorvolle coach. Ze zet mensen in beweging en dwingt ze tot nadenken. Ik heb tijdens de training heel veel van haar geleerd. De uitkomst is dat ik per 1 mei bij mijn nieuwe werkgever kan starten. Zonder haar training was het niet gelukt. Ineke, dank je wel!
- Wilma Kop, Algemeen secretaresse at Reumafonds
Sollicitatie-en socialmediatraining gehad van Ineke van Galen. In één woord geweldig, zoals zij met de groep omgaat. Zij brengt het heel duidelijk over en met heel veel overgave. Met persoonlijke aandacht en met de juiste boodschap. Waar nodig kritisch maar waar je je wel prettig bij blijft voelen. Ineke inspireert mensen en geeft ze energie om succesvol een baan te veroveren. Ik hoop dat zij hier nog heel veel mensen mee gaat helpen. Ik heb er enorm veel aan gehad. Bedankt!
- Wim Schoenmaker, Repro-Image-Print en Applicatie-specialist