Ineke van Galen

Ineke van GalenIneke van Galen
Arbeidsmarktgedreven loopbaanprofessional
Noloc gecertificeerd,  gekwalificeerd voor de  inzet van ontwikkeladvies in het kader van de subsidieregeling NL-leert-door.

De kunst van floreren & solliciteren!

Mijn doelstelling: effectieve ondersteuning bij het hervinden van werkplezier of het vinden van nieuw werk. Dit wordt bewerkstelligd door je talent en je kracht te mobiliseren, ook als je zelf onvoldoende beseft dat je die hebt. Drijfveren, competenties en waarden ga je herontdekken. De opbrengst gaan we samen vertalen naar werk in een omgeving die bij jou past en waar vraag naar is. Deze positieve invalshoek geeft je meer power om persoonlijke loopbaandoelen te realiseren. Jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring zet ik centraal. We gaan focussen op zaken waarin je werkelijk onderscheidend bent. Daar hoort ook het maken van keuzes bij. Door te kiezen kan je excelleren en ben je in staat te floreren. Mijn motto: “kies en word gekozen”.

Ik heb inmiddels 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar nieuw werk of nieuw werkplezier: van jobcoach tot manager recruitment en van trainer tot projectmanager werkervaringsproject. In mijn werk en opleidingen heb ik actuele kennis opgedaan van vele facetten die voor het aantrekken van medewerkers nodig is. Dat maakt dat ik goed zicht heb op wat een werkgever zoekt. Ik heb inmiddels honderden werkzoekenden gesproken en succesvol begeleid bij het hervinden van werkplezier of het veroveren van nieuw werk. Instrumenten uit de loopbaancoaching met inzichten uit (nieuwe) media, sales en marketing combineer ik en pas ik toe in mijn trainingen en bij individuele coaching.

Mijn coachtrajecten en -trainingen zet ik zo op dat je direct aan de slag kan gaan. We gaan werken met praktijkoefeningen die je direct kan toepassen. Zo behaal je niet alleen de leerdoelen op kennisniveau, maar ook op het niveau van attitude en vaardigheden en op effectieve toepasbaarheid in de praktijk.

Nog meer weten over mij? Ga naar nl.linkedin.com/in/inekevangalen/