Werkplezier hervinden!

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt, is fijn en belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat je nu en ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat?Vind je geen inspiratie meer in je huidige werk? Spelen er veel veranderingen binnen jouw bedrijf? Ben je de regie over je loopbaan kwijt en wil je die terug? Door jouw kennis, ervaring, kwaliteiten, behoefte en wensen te bespreken en in kaart te brengen, krijg je zicht op wat nodig is voor een werkleven vol energie en werkplezier!

Een loopbaantraject is altijd maatwerk. Aan de hand van een zelfanalyse, waarbij we jouw drijfveren, verlangens, kwaliteiten en talenten helder in kaart gaan brengen, gaan we je persoonlijke en professionele ontwikkeling onder de loep nemen. Je krijgt inzichten die je helpen de juiste keuzes te maken voor je loopbaan. Doel is dat je weer met een frisse blik naar je werk en loopbaan gaat kijken: vol inspiratie en energie!

Meer weten?
In principe kan je snel starten met een loopbaancoachgesprek of een loopbaantraject. Afhankelijk van jouw wensen maken we samen afspraken over de insteek en duur van jouw loopbaantraject. Klik hier om je aan te melden voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Praktijklocatie:
21e etage van gebouw Sydney, Verlengde Duinvalleiweg 305 te Almere

Vragen
Heb je vragen, stuur dan een bericht naar het contactformulier of bel 06-81131470.